Voorwaarden

Door het gebruik van deze website stemt de gebruiker uitdrukkelijk in met de aanvaarding van deze algemene voorwaarden.

Moppenonline.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan gemaakt wordt. De moppen worden ingestuurd door bezoekers van Moppenonline.nl en worden automatisch in de database van Moppenonline.nl geplaatst. Moppenonline.nl behoudt zich het recht voor de ingestuurde moppen te wijzigen, te weigeren, alsook te verwijderen uit de database.

Sommige moppen op deze site zijn minder geschikt voor kinderen of bezoekers met bepaalde religieuze of andere overtuigingen. Door Moppenonline.nl te bezoeken, verklaart de bezoeker zich akkoord, Moppenonline.nl niet aansprakelijk te houden voor de inhoud van de moppen.

Moppenonline.nl staat geen verzending toe van lasterlijke informatie of moppen die aanzetten tot rassenhaat en/of vreemdelingenhaat. Tevens worden moppen die lasterlijke informatie bevatten zoals scheldwoorden en negatieve uitlatingen over godsdiensten niet getolereerd. De database wordt regelmatig gecontroleerd op de aanwezigheid van dit soort ontoelaatbare moppen. Mocht u toch een dergelijke mop aantreffen, gelieve ons daarvan op de hoogte te stellen per e-mail. Moppenonline.nl distantieert zich dan ook van elke racistische of lasterlijke uitlating.

Moppenonline.nl is bestemd voor persoonlijke niet-commerciële doeleinden. Het is de bezoeker niet toegelaten om gelijk welke informatie afkomstig van deze website te verdelen of te reproduceren onder welke vorm dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Moppenonline.nl.

Door u aan te melden bij de moppenonline nieuwsbrief gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden als mede met het ontvangen van minimaal 1 e-mail per week van moppen. Tevens gaat u akkoord met het ontvangen van partner e-mails.
U kunt u ten alle tijden via de website van moppenonline afmelden voor onze nieuwsbrief.

Deze algemene voorwaarden kunnen door Moppenonline.nl ten allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.