Virus

extreem belangrijk!!!!!!

Virus warning !!
Als je een blauwe enveloppe krijgt van de: Belastingdienst
OPEN DEZE DAN NIET!
Deze mensen versturen elk jaar rond deze tijd dezelfde ongewenste post. In hun brief zeggen ze dat je hen geld schuldig bent dat zij zullen gebruiken om noodzakelijke belangrijke uitgaven te dekken van de Nederlandse regering. Dit is NIET waar! Het geld dat deze dienst inzamelt wordt gebruikt voor nutteloze, domme en onzinnige projecten. Deze instantie heeft banden met een andere duistere organisatie, genaamd "Ministerie van Sociale Zaken", die beweren geld van je loon af te houden om dat opzij te zetten voor je pensioen. In werkelijkheid gebruikt de MSZ het geld om mee te betalen aan hogergenoemde zinloze projecten. Deze instanties hebben eerlijke, hardwerkende landgenoten al miljarden ontfutseld! Zorg dat ze jou niet beet hebben!
Kopieer dit bericht en stuur het verder naar iedereen die je kent, en druk hen op het hart: DIT IS ZEER ERNSTIG! Norton utilities en McAfee hebben nog steeds geen debug programma kunnen ont-wikkelen om deze jaarlijks terugkerende criminaliteit een halt toe te werpen.

Dit is een mop uit de categorie: Politieke Moppen
Op zoek naar een andere leuke mop? Wat denkt u van Chocolade pasta jantje

Stem op deze mop

Deze mop heeft 27 beoordelingen en heeft gemiddeld een 4.5.

Geef jouw mening over deze mop:

12345678910


Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.