Bejaarden-sex

Een man en vrouw van dik in de 80 is al jaren getrouwd. De vrouw heeft zo nu en dan nog wel zin om de liefde te bedrijven, maar haar man is er niet meer toe te porren.

Ze besluit een spannend lingerie-setje te kopen. 's-Avonds ligt haar man op bed een boek te lezen en ze gaat naar de badkamer om het aan te trekken. Eenmaal er in gemurwd stapt ze de slaapkamer binnen en roept op sexy toon: "Kijk schat, wat dacht je er van?"
De man kijkt op van z'n boek, doet het licht uit en gaat slapen, de vrouw teleurgesteld achter latend.

De volgende dag gaat de vrouw een stapje verder en trekt zich een open setje aan. Wederom stapt ze de slaapkamer in en roept wederom: "Kijk schat, wat dacht je er van?" En wederom kijkt de man op, doet het licht uit en gaat slapen.

De volgende dag besluit de vrouw het uiterste te doen en gaat helemaal naakt voor hem staan. Wederom geeft ze aan wel zin te hebben en wederom kijkt de man op van z'n boekje. Hij kijkt. Hij kijkt nog een keer en roept: "Ik weet niet wat je aan hebt,maar strijk het voortaan eerst!"

Dit is een mop uit de categorie: Liefde Moppen
Op zoek naar een andere leuke mop? Wat denkt u van Bejaardenseks

Stem op deze mop

Deze mop heeft 215 beoordelingen en heeft gemiddeld een 6.9.

Geef jouw mening over deze mop:

12345678910


Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.