Jantje verteld ABC

Jantje zit op school niet goed opteletten.

Opeens vraagt de juf wat zijn de eerste vier letters van het het alfabed?

Jantje zegt dat weet ik niet. Dan zegt de juf morgen moet je het antwoord op school vertellen!Als hij thuis komt vraagt jantje aan zijn zus wat is de eerste letter van het alfabed?

Waarop zus antwoord: Gaat je niets aan!Dan gaat hij naar zijn vader die tv aan het kijken is en vraagt hij wat is de 2e letter van het alfabed?

Zijn vader schreeuwt ie OLEH OLEH OLEH!Dan gaat jantje naar zijn zusje die met barbies zit te spelen. Jantje vraagt aan haar wat is de 3e letter van het alfabed?

Dan zingt zijn zusje: van de barbieclub van de barbieclub.Daarna gaat jantje naar zijn broertje die superman aan het kijken is en vraagt jantje wat is de laatste letter van het alfabed? Waarop zijn broertje antwoord; Superman!Als hij op school is vraagt de juf wat is de eerste letter van het alfabed? Waarop jantje antwoord: GAAT JE NIET AAN!! Vraagt de juf wat denk je van een beetje straf!?! jantje: OLEH OLEH OLEH!!!

Juf:Waar heb je al die onzin vandaan? Jantje: Van de barbieclub van de barbie club.

Juf: wie denk je wel wie je bent?!? jantje: Superman!!!!

Dit is een mop uit de categorie: Jantje Moppen
Op zoek naar een andere leuke mop? Wat denkt u van Krokodil met blauwe ring

Stem op deze mop

Deze mop heeft 7397 beoordelingen en heeft gemiddeld een 8.4.

Geef jouw mening over deze mop:

12345678910


Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.