Een gelovig blondje

Een blondje,Peggy genaamd, zit diep in de problemen. Haar zaak is failliet gegaan en ze is in serieuze financiele moeilijkheden. Ze is zo wanhopig dat ze besluit om God om hulp te vragen. Ze begint te bidden: "God help mij alstublieft! Ik ben mijn zaak kwijt en als ik niet dringend aan geld kom, ben ik mijn huis ook kwijt! Laat mij astublieft de Lotto winnen!"

Het is Lotto- avond en iemand anders wint de grote pot. Peggy begint weer te bidden. "God,laat me alstublieft de Lotto winnen! Ik ben mijn zaak kwijt en mijn
huis en ik ga weldra mijn auto ook moeten verkopen!"

Lotto-avond komt en gaat en Peggy heeft weer geen geluk. En weer zit ze op haar knieen om te bidden. "Mijn God,waarom heb je mij verlaten? Ik heb mijn zaak verloren, mijn huis, mijn wagen en mijn kinderen zijn aan het verhongeren. Ik vraag je niet vaak om hulp en ik heb je steeds goed gediend ALSTUBLIEFT laat mij deze ene keer de Lotto winnen zodat ik mijn leven weer kan organiseren.

Plotseling is er een verblindende lichtflits als de hemel opentrekt en Peggy hoort de stem van God zelf weergalmen: Peggy, help me een heel klein beetje ......... koop nu eindelijk eens een biljet.

Dit is een mop uit de categorie: Domme Blondjes Moppen
Op zoek naar een andere leuke mop? Wat denkt u van Voor de spiegel

Stem op deze mop

Deze mop heeft 68 beoordelingen en heeft gemiddeld een 6.3.

Geef jouw mening over deze mop:

12345678910


Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.