Magische Kikker

In een groot bos loopt een magische kikker. De kikker heeft in heel zijn leven nog nooit een ander dier gezien, todat er een haas langskomt gevolgd door een hongerige beer. De kikker is zo verrast dat hij stop roept en de haas en de beer allebei 3 wensen laat doen.

De Beer en de Haas zijn daar wel voor in dus de Beer mag beginnen met wensen. De Beer wenst dat alle beren in het bos behalve hijzelf vrouwtjes beren worden.

Dan mag de haas. De haas wenst dat een motorhelm. De beer denkt van: stomme haas je kan toch ook geld wensen om een Helm te kopen.

Maar ja de beer mag weer wensen. De Beer wenst dat alle beren in het Bos ernaast behalve hijzelf ook vrouwtjes beren worden. Dan mag de Haas weer. De Haas wenst dit keer een motor.

Dan mag de Beer zijn laaste wens doen en hij wenst dat alle beren over de hele wereld behalve hijzelf vrouwtjes beren worden. En tot slot mag de Haas zijn laaste wens doen.

De haas doet zijn moterhelm op en start zijn moter. Ik wens dat deze beer hiernaast mij HOMO is, en de Haas scheurt weg.

Dit is een mop uit de categorie: Dieren Moppen
Op zoek naar een andere leuke mop? Wat denkt u van 3 muizen

Stem op deze mop

Deze mop heeft 23 beoordelingen en heeft gemiddeld een 6.3.

Geef jouw mening over deze mop:

12345678910


Meest gezochte Categorie

Moppen nieuwsbrief

Schrijf je gratis in bij onze nieuwsbrief

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden
Heb je je goed vermaakt met alle moppen op deze site? Kijk dan eens bij een Nederlands online casino en misschien vermaak je je daar wel net zo goed als hier.